Scéna, Akce a výstavy / 2. května 2017

Text: Martin Kot, Foto: archiv Steering Media

Sraz Rolls-Royce & Bentley Clubu ČR

Rolls-Royce & Bentley Club ČR pořádá již čtvrtý ročník srazu vozů značek Rolls-Royce & Bentley v České republice. Vozy se do nádherného prostředí Starého Špejcharu v Praze Dubči sjedou v sobotu 13. května 2017.

V rámci výstavy budou k vidění vozy Rolls-Royce a Bentley všech typů, stavu, ale i roků výroby. Bude tak možné si prohlédnout předválečné modely, vozy ze zlaté éry let šedesátých a sedmdesátých minulého století, ale i moderní modely jako například modely Rolls-Royce Phantom či Wraith nebo Bentley Continental GT. Se svým vozem Rolls-Royce Silver Shadow na sraz jako každý rok přijede i herec Pavel Trávníček, který je členem našeho klubu.

V Panské zahradě bude možné kromě srazu vozů těchto aristokratických značek v rámci doprovodného programu obdivovat také ostatní klasické vozy a veterány všech značek a historické motocykly. Každoročně přijíždí několik desítek vozů ostatních značek, je tedy možné si prohlédnout další legendární vozy jako Jaguar E-Type, Lotus Esprit, Ford Mustang nebo české Škoda, Aero a Praga.

  • Dále bude připravena výstava nejmodernějších supersportovních vozů Ferrari, Maserati, Porsche, Lotus, Mercedes a podobně.
  • Pro letošní rok pak připravujeme ještě výstavu vozidel BMW se zaměřením na řadu M a výstavu moderních i historických vozů Mini Cooper.
  • Bude také připravena lehká off-road trať, kde budou v průběhu akce jezdit vozy SUV značek Ford, Land Rover a k vidění bude i horká novinka Škoda Kodiak.
  • Návštěvníky také bude v průběhu akce vozit po okolí historický autobus Škoda 706 RTO.

Bohatý doprovodný program

Pro návštěvníky bude připraven i další doprovodný program. Chybět nebude hlasování o nejhezčí vozy Rolls-Royce a Bentley, akční show – Slackshow, seskok parašutistů s anglickou vlajkou. Po celý den bude k poslechu hrát kapela THE VILLAINS a pro děti bude připraven skákací hrad a další rozsáhlý program.. Chybět nebude ani bohaté občerstvení, například nabídka skvělé kávy a míchaných nápojů.

Dále je připravena VIP zóna pro majitele vozů Rolls Royce a Bentley, partnery klubu a pozvané hosty.

 Veškeré informace jsou k dispozici na klubových webech:

http://sraz.rollsroyceclub.cz

www.rollsroyceclub.cz


Classic Blog

Classic Blog přináší kompetentní a fascinující příběhy nejen z automobilové historie, které podává moderní formou s využitím posledních trendů a technologií. Obsahově těží z autorské práce skupiny nadšenců, která neúnavně zpracovává příběhy klasických aut a jejich majitelů, avšak Classic Blog má mnohem širší přesah, neboť se věnuje také motocyklům, letadlům, lodím i dalším historickým strojům, které jsou objektem naší vášně pro vše, co má duši a je stále v pohybu.

Obchodní podmínky

Classic Blog je primárně obsahový web s akcentem na kvalitu. Připomínáme, že veškerý autentický obsah podléhá autorskému zákonu a je zakázáno ho šířit, případně tak lze učinit pouze se souhlasem majitelů. Classic Blog je určen především bonitní a inteligentní cílové skupině, což ho logicky znevýhodňuje v případném porovnávání návštěvnosti s mainstreamovými médii. Nemáme ambici s nimi soutěžit. I jeho financování jsme pojali jinak, než je hlavní proud – formou celoročního partnerství. Věříme, že tento model zajistí Classic Blogu dostatek financí pro jeho chod a hlavně pro další obsahové zlepšování. Pokud máte zájem se zviditelnit v souvislosti s tímto projektem, budeme rádi za kontakt na info@classicblog.cz

 

Kontakt

Provozovatelem webu www.classicblog.cz je společnost JB Praha, s.r.o
Nad úvozy 304, CZ-252 25 Zbuzany
IČ: 25104292, DIČ: CZ25104292

BANKOVNÍ SPOJENÍ:
FIO Banka, č.ú. 2600482997/2010

mobil: +420 777 654 354
email: info@classicblog.cz

Společnost je zapsána v OR vedeným u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 49962, datum zápisu 5. února 1997.