V pohybu / 28. března 2017

Text: František Vahala, Foto: organizace srazu

Sraz klasických aut na střeše OC Šestka

 

Mám rád, když si někdo něco vymyslí a potom to i zrealizuje. Zejména pokud se akce týká benzinu a klasických aut. Jednou z takových je 1. Ročník srazu veteránů a youngtimerů (velmi originální název), který se bude konat v neděli 9. dubna od 12.00 do 20.00 na střeše obchodního centra OC Šestka Praha 6 Ruzyně. Dorazíte? 

Jelikož se jedná o tzv. cars & coffee sraz, kde není žádný komplikovaný program, v současné době se nedá určit, kolik se sjede aut. Zatím je očekáváno kolem osmi desítek automobilů, ale počet se samozřejmě může různě měnit. Lidé budou přijíždět, odjíždět, různě korzovat. Důležitou informací je minimální stáří vozidel 27 let, na akci se tedy mohou přijet podívat majitelé automobilů roku výroby 1990 a starších. To celkem dává smysl, protože jinak by se setkání mohlo zvrhnout ve sraz tuningářů (tuto komunitu naštěstí zajímají povětšinou mladší auta).

S akcí prozatím spolupracují:

 –          OC Šestka, která poskytuje část horního parkoviště

–          Automyčka Express, nabídla slevu 20% v dané dny (sobota, neděle) na mycí programy pro účastníky a vystaví své klasické automobily (včetně Ferrari)

–          Motosport klub dopravní policie Praha KŘP Praha – pomoc při organizaci

Jedná se o první, spontánní akci tohoto typu, takže pokud máte v neděli čas, přijeďte se podívat, popovídat, předvést své klasické auto a užít si společné chvíle s podobně zapálenými nadšenci. 

 


Classic Blog

Classic Blog přináší kompetentní a fascinující příběhy nejen z automobilové historie, které podává moderní formou s využitím posledních trendů a technologií. Obsahově těží z autorské práce skupiny nadšenců, která neúnavně zpracovává příběhy klasických aut a jejich majitelů, avšak Classic Blog má mnohem širší přesah, neboť se věnuje také motocyklům, letadlům, lodím i dalším historickým strojům, které jsou objektem naší vášně pro vše, co má duši a je stále v pohybu.

Obchodní podmínky

Classic Blog je primárně obsahový web s akcentem na kvalitu. Připomínáme, že veškerý autentický obsah podléhá autorskému zákonu a je zakázáno ho šířit, případně tak lze učinit pouze se souhlasem majitelů. Classic Blog je určen především bonitní a inteligentní cílové skupině, což ho logicky znevýhodňuje v případném porovnávání návštěvnosti s mainstreamovými médii. Nemáme ambici s nimi soutěžit. I jeho financování jsme pojali jinak, než je hlavní proud – formou celoročního partnerství. Věříme, že tento model zajistí Classic Blogu dostatek financí pro jeho chod a hlavně pro další obsahové zlepšování. Pokud máte zájem se zviditelnit v souvislosti s tímto projektem, budeme rádi za kontakt na info@classicblog.cz

 

Kontakt

Provozovatelem webu www.classicblog.cz je společnost JB Praha, s.r.o
Nad úvozy 304, CZ-252 25 Zbuzany
IČ: 25104292, DIČ: CZ25104292

BANKOVNÍ SPOJENÍ:
FIO Banka, č.ú. 2600482997/2010

mobil: +420 777 654 354
email: info@classicblog.cz

Společnost je zapsána v OR vedeným u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 49962, datum zápisu 5. února 1997.