Text: Investor Prague Show, FV, Foto: autor, IPS

Investor Prague Show: program na 7. září 2017

Je to už přes rok, co mě oslovil jistý Jindřich Jirásek s nabídkou, abych v rámci výstavy o sběratelství pronesl přednášku na téma alternativních investic do klasických automobilů a youngtimerů. Zřejmě to nebylo tak zlé, takže se letos eventu účastním znovu. Dovolte mi, abych vás pozval a nechal nahlédnout do světa sběratelství. A nebude to pouze o autech…

Investor Prague Show_11

První setkání, při kterém došlo na neformální seznámení s dalšími „účinkujícími“, proběhlo teprve nedávno. Ale jelikož čas letí, je třeba připomenout, co se vlatně bude dít – věřím, že zrovna z řad čtenářů Classicblogu.cz se nejde mnoho takových, kteří na show dorazí a její témata je zaujmou.

Unikátní akce se jmenuje Investor Prague Show a bude věnovaná investicím do různých forem sběratelství – od klasických automobilů a motocyklů přes umění, starožitnosti, známky, mince, drahé kameny, ale třeba i hodinky, vinylové desky nebo alkohol. Ano – i flašky se dají sbírat, akorát mají tu nevýhodu, že obsah nemůžete ochutnat, aby vaše investice neztratila hodnotu. Což samozřejmě neplatí o klasickém autě, které naopak vyžaduje, abyste si ho užívali… Ale to jen tak mimochodem. 

Investor Prague Show proběhne 7. září v hotel Intenational v Praze. 

Celá akce se skládá z konference, expa neboli výstavy, seminářů a večerní numismatické aukce. Během dne se samozřejmě představí špičkové firmy a experti na jednotlivé obory jak z České republiky, tak ze zahraničí. 

Čtvrteční show bude pouze jedním z bodů celého eventu, protože ten bude pokračovat 8. a 9. září na výstavišti PVA Expo Praha pod názvem Sběratel (Sběratel je mezinárodní víceméně prodejní veletrh zaměřený na různé formy sběratelských předmětů).

Mezinárodní veletrh Sběratel proběhne na výstavišti PVA Expo Praha 8. a 9. září.

V případě, že se chcete registrovat na konferenci „Zasvěcený sběratel  – úspěšný investor“, navštivte prosím webové stránky www.investor-fair.com.

Já ještě napovím, že tentokrát budeme společně s dalšími kolegy z oboru mluvit i o československých automobilech, takže téma bude rozhodně přitažlivé a já věřím, že i smysluplně odprezentované. Těším se a doufám, že se potkáme.

Pro bližší informace o tématech prosím klikněte sem


Classic Blog

Classic Blog přináší kompetentní a fascinující příběhy nejen z automobilové historie, které podává moderní formou s využitím posledních trendů a technologií. Obsahově těží z autorské práce skupiny nadšenců, která neúnavně zpracovává příběhy klasických aut a jejich majitelů, avšak Classic Blog má mnohem širší přesah, neboť se věnuje také motocyklům, letadlům, lodím i dalším historickým strojům, které jsou objektem naší vášně pro vše, co má duši a je stále v pohybu.

Obchodní podmínky

Classic Blog je primárně obsahový web s akcentem na kvalitu. Připomínáme, že veškerý autentický obsah podléhá autorskému zákonu a je zakázáno ho šířit, případně tak lze učinit pouze se souhlasem majitelů. Classic Blog je určen především bonitní a inteligentní cílové skupině, což ho logicky znevýhodňuje v případném porovnávání návštěvnosti s mainstreamovými médii. Nemáme ambici s nimi soutěžit. I jeho financování jsme pojali jinak, než je hlavní proud – formou celoročního partnerství. Věříme, že tento model zajistí Classic Blogu dostatek financí pro jeho chod a hlavně pro další obsahové zlepšování. Pokud máte zájem se zviditelnit v souvislosti s tímto projektem, budeme rádi za kontakt na info@classicblog.cz

 

Kontakt

Provozovatelem webu www.classicblog.cz je společnost JB Praha, s.r.o
Nad úvozy 304, CZ-252 25 Zbuzany
IČ: 25104292, DIČ: CZ25104292

BANKOVNÍ SPOJENÍ:
FIO Banka, č.ú. 2600482997/2010

mobil: +420 777 654 354
email: info@classicblog.cz

Společnost je zapsána v OR vedeným u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 49962, datum zápisu 5. února 1997.