Kupuji klasiku, Scéna, Poradna, Události / 7. května 2018

Text a foto: Jaguar Land Rover

Klasická divize Jaguar Land Rover nově i v Německu

Oddělení Jaguar Land Rover Classic rozšiřuje svoji působnost. Nově se otevřelo servisní a prodejní centrum v německém Essenu. Jde o první zařízení mimo Velkou Británii. Zároveň automobilka zřídila speciální webové stránky „Works Legends“, kde si zájemci mohou prohlédnout nabízené klasické vozy. Odkaz naleznete zde.

 

Centrum Jaguar Land Rover Classic o rozloze 4 500 m2 v německém Essenu Kettwigu v čele s Dr. Ralfem Klasenem a jeho týmem následuje po úspěšném otevření Jaguar Land Rover Classic v červnu 2017. Nabízí služby majitelům a všem nadšencům, kteří zde mohou najít od klasických vozů přes díly až po rozsáhlou nabídku služeb obou značek Jaguar a Land Rover.

„Otevření Classic Works v Coventry minulý rok nám dalo možnost poskytovat služby na nejvyšší úrovni rychle rostoucímu počtu nadšenců naší značky,“ dodal Tim Hannig, Jaguar Land Rover Classic Director.

„Německo je nejvyspělejším trhem, co se týče klasických aut v Evropě, a proto bylo logickým krokem pro rozšíření Jaguar Land Rover Classic. Tato nová pobočka nám poskytuje skvělou základnu pro to, abychom uspokojili potřeby všech vlastníků klasických vozů Jaguar a Land Rover“.

Zařízení a vybavení Classic Works umožňuje komplexní kontrolu vozidel, servis a opravy – včetně přestavby motoru. Na stránkách Works Legends jsou speciálně vybrané kousky klasických modelů Jaguar a Land Rover od vozů pro každodenní využití až po vzácné modely s jedinečnou historií. Všechny vozy prochází pečlivou kontrolou stavu a musí dosáhnout 125 bodů, tak aby splnily přísná měřítka. Jednotlivé modely se pak prodávají se zárukou jednoho roku.


Classic Blog

Classic Blog přináší kompetentní a fascinující příběhy nejen z automobilové historie, které podává moderní formou s využitím posledních trendů a technologií. Obsahově těží z autorské práce skupiny nadšenců, která neúnavně zpracovává příběhy klasických aut a jejich majitelů, avšak Classic Blog má mnohem širší přesah, neboť se věnuje také motocyklům, letadlům, lodím i dalším historickým strojům, které jsou objektem naší vášně pro vše, co má duši a je stále v pohybu.

Obchodní podmínky

Classic Blog je primárně obsahový web s akcentem na kvalitu. Připomínáme, že veškerý autentický obsah podléhá autorskému zákonu a je zakázáno ho šířit, případně tak lze učinit pouze se souhlasem majitelů. Classic Blog je určen především bonitní a inteligentní cílové skupině, což ho logicky znevýhodňuje v případném porovnávání návštěvnosti s mainstreamovými médii. Nemáme ambici s nimi soutěžit. I jeho financování jsme pojali jinak, než je hlavní proud – formou celoročního partnerství. Věříme, že tento model zajistí Classic Blogu dostatek financí pro jeho chod a hlavně pro další obsahové zlepšování. Pokud máte zájem se zviditelnit v souvislosti s tímto projektem, budeme rádi za kontakt na info@classicblog.cz

 

Kontakt

Provozovatelem webu www.classicblog.cz je společnost JB Praha, s.r.o
Nad úvozy 304, CZ-252 25 Zbuzany
IČ: 25104292, DIČ: CZ25104292

BANKOVNÍ SPOJENÍ:
FIO Banka, č.ú. 2600482997/2010

mobil: +420 777 654 354
email: info@classicblog.cz

Společnost je zapsána v OR vedeným u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 49962, datum zápisu 5. února 1997.